Praktische informatie

Verwijzing

Voordat u zich aanmeldt heeft u een gesprek gehad met uw huisarts, POH of andere verwijzer. Zij kunnen u een verwijsbrief meegeven. Deze heeft u nodig voor aanmelding. Zonder verwijzing kunt u zich ook aanmelden echter dan krijgt u de behandeling niet vergoed. U bent dan zgn zelfbetaler. Zie ook Tarieven en vergoedingen.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden op 06-28257635 of via
info@praktijkvanzuidam.nl

Let op! Zorg goed voor uzelf en verzend geen privacy gevoelige informatie via mail.

Wachttijden

Per september 2019 bedraagt de wachttijd van aanmelding tot intake: 6 weken. De behandeling start in principe aansluitend op intake.

Wachttijden staan los van diagnose, problematiek, zorgverzekeraar of anderszins. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijst bemiddeling.

Verhinderd

Het kan voorkomen dat u een afspraak moet afzeggen. Als u dit 24 uur van te voren doet zijn er geen kosten aan verbonden. Zegt u binnen 24 uur af of u komt niet dan delen we de kosten van het verloren uur. Er zal dan 50,- euro in rekening gebracht worden. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Klachtenregeling

Wanneer u ontevreden bent over de behandeling dan bespreek ik dit graag met u. Mochten we samen niet tot een oplossing komen, staat het u vrij een klacht in te dienen. De praktijk is aangesloten bij de klachtencommissie van de LVVP. Informatie hierover kunt u vinden op www.lvvp.nl

Klik hier voor de cliëntfolder.

Het kwaliteitsstatuut kunt u opvragen door een mail te sturen met onderwerp: kwaliteitsstatuut naar info@praktijkvanzuidam.nl