Praktische informatie

Verwijzing

Voordat u zich aanmeldt heeft u een gesprek gehad met uw huisarts, POH of andere verwijzer. Zij kunnen u een verwijsbrief meegeven. Deze heeft u nodig voor aanmelding. Zonder verwijzing kunt u zich ook aanmelden echter dan krijgt u de behandeling niet vergoed. U bent dan zgn zelfbetaler. Zie ook Tarieven en vergoedingen.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden op 06-28257635 of via
info@praktijkvanzuidam.nl

Let op! Zorg goed voor uzelf en verzend geen privacy gevoelige informatie via mail.

Wachttijden

Wachttijden fluctueren snel.  Hier staat de actuele wachttijd (scroll iets naar beneden).  De behandeling start in principe aansluitend op intake.

Wachttijden staan los van diagnose, problematiek, zorgverzekeraar of anderszins. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijst bemiddeling.

Verhinderd

Het kan voorkomen dat u een afspraak moet afzeggen. Als u dit 24 uur van te voren doet zijn er geen kosten aan verbonden. Zegt u binnen 24 uur af of u komt niet dan zal er dan 115,- euro in rekening gebracht worden. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Klachtenregeling

Wanneer u ontevreden bent over de behandeling dan bespreek ik dit graag met u. Mochten we samen niet tot een oplossing komen, staat het u vrij een klacht in te dienen. De praktijk is aangesloten bij de klachtencommissie van de NVGzP. Informatie hierover kunt u vinden op www.nvgzp.nl

Het kwaliteitsstatuut kunt u opvragen door een mail te sturen met onderwerp: kwaliteitsstatuut naar info@praktijkvanzuidam.nl